Várpalota

2007.02.02. 03:28

Kellenek az ötletek

Tapolca (tör) - A laktanya hasznosításának folyamatába fontos lenne bevonni a helyi vállalkozókat, hiszen egy ilyen lehetőséget kár lenne elszúrni.

Töreki László

Így vélekedett Sekk Károly, egy tapolcai ingatlanközvetítő iroda vezetője. Szerinte a helyi és környékbeli vállalkozók, befektetők összehívása hasznos ötleteket szülne. - Ingatlanforgalmazói szemmel a nagy területen elhelyezkedő kinizsis részt turisztikai, szabadidős célokra hasznosítanám. Uszoda, élményfürdő, kemping, kisrepülőgép-leszálló, szinte bármi elképzelhető. Szerintem lehetne befektetőt találni ezekre a célokra. A Dobó laktanya területére viszont következetesen megkeresném és megversenyeztetném az országban működő legnagyobb vállalatokat, törekedve arra, hogy helyi vállalkozók is bekapcsolódhassanak bizonyos folyamatokba. Szétaprózni kisebb vállalkozások céljaira vétek lenne ezt az ingatlant. Szóba jöhetne itt egy szép, de nem drága épületekből álló lakóövezet létrehozása is, mely a helyi kis- és nagyvállalkozókat egyaránt megmozgatná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!