Várpalota

2007.02.14. 03:28

minden teljesen rendben

Régiónkból (tör) - A körzeti labdarúgó-bajnokság őszi, utolsó fordulójában tizennégy fegyelmi vétség történt, köztük egy kiemelkedően súlyos volt.

Töreki László

Paréj József, Tapolca és környéke versenybizottságának titkára, a szövetség fegyelmi bizottságának tagja szerint évről évre egyre rosszabb a helyzet. Vannak kirívóan renitens csapatok és személyek, akik rendszeresen gyalázzák a bírókat, és több esetben vélt vagy valós sérelmeiket a játékvezető szóbeli, sokszor fizikai bán-talmazásával bosszulják meg. - Ilyen eset volt az őszi utolsó forduló, ahol a Lesenceistvánd-Uzsa-Balatonszepezd mérkőzést követően egy szepezdi játékos - aki nyilvánvaló gólhelyzetben buktatta ellenfelét - a meccs után egy fagyasztóspray dobozával fejbe vágta a bírót. A játékvezetőt a komolyabb sérülésektől csak a rendezők közbeavatkozása mentette meg - mondta Paréj József. - A bajnokságban több olyan csapatot is fel lehetne sorolni, akik sportszerűtlenül viszonyulnak ellenfeleikhez, a játékvezetőkhöz. Ezért is szigorodtak a foci játékszabályai. Az amatőr bajnokságban ennek hatása azonban csekély - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!