Várpalota

2014.06.09. 11:40

Iskolakerülő futás is volt

Várpalota - Akadályverseny, ősi magyar harcművészeti bemutató, iskolakerülő futás és finom bográcsgulyás is várta az Inotai Tagiskola hagyományos családi napjának látogatóit.

Szabó Péter Dániel

Közel másfél évtizedes hagyomány az intézményben, hogy minden tanév végén jó hangulatú családi napra várják a diákokat és szüleiket. A rendezvény alapvető célja a szórakozás mellett az is, hogy a szülők jobban megismerjék egymást, s közelebb kerüljenek az iskolához.

Az ünnepélyes megnyitó után tánc- és aerobic bemutatónak tapsolhattak a megjelentek, s többállomásos, játékos akadályverseny is várta a nebulókat. Közben elindult a főzőverseny, az udvaron felállított bográcsokban már rotyogtak a finomságok, még Katona Csaba alpolgármester is fakanalat ragadott. A szabad tűzön készült finomságok mellett nagymamák sütijeit is pontozták, sőt, aszfaltrajzversenyt is hirdettek.

Ebéd után családi csapatversenyen mérhették össze tudásukat a résztvevők, akiknek iskolakerülő futásban éppúgy helyt kellett állniuk, mint a kerékpáros akadálypályán vagy a kötélhúzásban. A várpalotai barantások jóvoltából a magyar harcművészettel is jobban megismerkedhettek a gyermekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!