Várpalota

2014.08.22. 15:01

Visszahívják a delegáltakat

Várpalota – A Bakonykarszt Zrt. és a Bakony Gaszt Zrt. felügyelőbizottságából is visszahívja delegáltjait a város önkormányzata, döntött pénteken rendkívüli ülésen a képviselő-testület.

Szabó Péter Dániel

Rendkívüli ülést tartott pénteken a várpalotai önkormányzat képviselő-testülete. Az ülésen döntöttek többek között arról is, hogy a következő közgyűlés időpontjától a Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt. felügyelőbizottságából Huszárné Bacsárdi Valériát, a Bakony Gaszt Kereskedelmi, Vendéglátó és Szolgáltató Zrt. felügyelőbizottságából pedig Jákli Tivadar önkormányzat képviselőt hívja vissza. Az előbbi pozícióba október 12-ig Talabér Márta polgármestert, míg a Bakony Gaszthoz Kádár István képviselőt delegálja az önkormányzat. A visszahívás okáról Talabér Márta kérdésünkre elmondta, azért döntöttek így, mert az érintett két képviselő – akik a Fidesz színeiben szereztek mandátumot 2010-ben a választásokon – a napokban kilépett a pártból.

Jákli Tivadar és Huszárné Bacsárdi Valéria önkormányzati képviselők egy 2012-es testületi ülésen Várpalotán (Archív fotó: Szabó Péter Dániel)

A pénteki ülésen a testület döntött továbbá a helyi választási bizottság önkormányzat által delegált tagjairól és póttagjairól is. A határozati javaslat értelmében tagnak Koncz Attilát, dr. Lassu Veronikát és Pihokker Gézát, míg póttagnak Mátyás Melindát és Szentgyörgyvári Évát javasolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!