Várpalota

2015.02.16. 11:32

Michael Jacksont idézve ropta Bereczkivel az ifjú Boldizsár

Várpalota – Példaképével, Bereczki Zoltánnal együtt táncolt a színpadon az Thury-várban rendezett önkormányzati bálban az ifjú Simon Boldizsár.

Szabó Péter Dániel

Évek óta hagyomány már Várpalotán, hogy az önkormányzati bálnak minden februárban exkluzív helyszín, a szépen felújított Thury-vár ad otthont. A kétszáznál is több vendéget nyitányként Talabér Márta polgármester köszöntötte. Beszédében kiemelte, mára rangos társasági eseménnyé érett a bál, amelynek idén is jótékony célja volt, hiszen a nagybeteg várpalotai kislány, Lónyai Dóri gyógykezelésének támogatására gyűjtöttek az este során.

Ezt követően színvonalas kulturális produkcióknak tapsolhatott a közönség. A Faller szakképző végzős diákjai keringőt táncoltak, a Cserregő Néptáncegyüttes a humort sem nélkülöző farsangi összeállítást mutatott be, Mészáros Máté és Rácz Anita pedig latin táncokat járt el a nézők vastapsa közepette.

Simon Boldizsár példaképével, Bereczki Zoltánnal együtt léphetett színpadra a várpalotai önkormányzati bálon Fotó: Pintér László

Az ízletes vacsora után a két csinos, s szép hanggal megáldott énekesnővel érkező First Party Show Band volt a főszerepben, órákon át játszották a jól táncolható slágereket. A bál sztárvendége Berezcki Zoltán Emerton-díjas magyar színész-énekes volt. Az országszerte népszerű előadóművészt a legjobban talán az ifjú Simon Boldizsár várta, akit szülei meglepetésként hoztak el példaképének fellépésére. A kisfiú számára – amellett, hogy a színfalak mögött találkozhatott kedvencével – további meglepetést is tartogatott az este, hiszen egy Michael Jackson dal, a Billie Jean előadása közben Bereczki Zoltán a színpadra invitálta az egyébként kiválóan táncoló fiatalembert, aki együtt adta elő a pop királyának slágerét az énekessel. A színésznek annyira tetszett Boldizsár alakítása, hogy még a híres Jacko-kalapot is a fejére adta a műsorszám erejéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!