Várpalota

2017.03.17. 16:05

Jótékony bálozók - Az alapítványnak gyűjtöttek a mulatságon

Várpalota - Idén is nagy sikerrel rendezte meg immár hagyományos bálját a Bán Aladár Általános Iskola.

Szabó Péter Dániel

A Nagy Gyula Galériába hívta és várta az érdeklődőket a tési-dombi általános iskola. A jótékony céllal rendezett rangos eseményen ezúttal is sokan vettek részt, hogy ily módon is támogassák a tanintézmény alapítványát. - Ez a negyedik ilyen rendezvényünk, még 2014-ben elevenítettük fel a régi hagyományt, s rendeztük meg a szülők-nevelők bálját. Szerencsére azóta minden esztendőben egyre többen látogatnak el intézményünk jó hangulatú mulatságára. A rendezvény helyszíne minden alkalommal a Nagy Gyula Galéria, a jótékonysági bál célja pedig a szórakozás mellett, hogy a bevételből az iskola alapítványát támogassuk - mondta el kérdésünkre Juhász Attiláné, az oktatási intézmény igazgatója.

A rendezvényen az iskola tehetséges tanulói adtak meglepetésműsort a Nagy Gyula Galériában  Fotó: Szabó Péter Dániel

- Külön öröm, hogy sok más intézményhez hasonlóan egy jó célra, programok támogatására és eszközvásárlásra gyűjtenek a szervezők. Szerencsére sokan gondolták úgy idén is, hogy támogatni kell e nemes ügyet - mondta el a helyszínen Campanari-Talabér Márta polgármester.

A bálon az iskola tanulói adtak meglepetésműsort, a vacsorát követően pedig a táncé volt a főszerep, a talp-alávalót a Puncs zenekar biztosította.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!