Várpalota

2014.01.31. 08:29

Elismerés az együttműködésért

Várpalota - Az éves beszámoló elfogadása mellett tiszteletbeli tagokat is választott közelmúltban tartott éves közgyűlésén a Bakonyi Cserekör inotai csoportja.

Szabó Péter Dániel

A rendezvénynek helyet adó Inotai Közösségi Házban elsőként Szájvolt István, a csoport vezetője értékelte az elmúlt esztendőt, s mutatta be a cserekör munkáját az érdeklődő vendégeknek. - Fő profilunk a cserekörös raktár működtetése, január közepétől kéthetente nyitva állt mindenki előtt. Ezeken az alkalmakon délelőttönként jöhettek hozzánk azok, akiknek szükségük volt ruhákra vagy épp különböző használati cikkre. A Bakonyi Cserekör 2013-ban összességében 832 ezer forint értékű társadalmi munkát végzett nulla forint felhasználásával  - emelte ki a négy éve működő inotai csoport vezetője.

A részletes beszámolóban elhangzott, a csoport idei legnagyobb programja, a családi nap megtartását ugyan meghiúsította az időjárás, ám a tagság büszkén emlékezhet vissza az inotai orvosi rendelő kertjének rendbe tételére, s a közösen szervezett játszóházra is, azaz bőven volt lehetőség közösségi együttlétre, tette hozzá Szájvolt István.

Szájvolt István elnök (balra) az inotai közgyűlésen. Mellette Darkóné Antalóczy Zsuzsanna és Szentgyörgyi Tamás (Fotó: Szabó Péter Dániel)

A Bakonyi Cserekör inotai csoportjának közgyűlésén segítőkész együttműködésük elismeréseként tiszteletbeli taggá választották Görbicz Istvánnét és Holler Józsefnét, a Máltai Szeretetszolgálat várpalotai csoportjának tagjait.

Meghívott vendégként egyébként ott volt a rendezvényen többek között Darkóné Antalóczy Zsuzsanna, a Várpalotai Hírcentrum Nonprofit Kft. igazgatója, Kőrösi Lászlóné, az inotai részönkormányzat tagja, illetve Szentgyörgyi Tamás, a városi televízió korábbi igazgatója. A hivatalos ügyeket követően a jó hangulatról Körmöci Judit előadóművész gondoskodott egyedi hangulatú dalaival.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!