Várpalota

2012.02.06. 17:28

Épül a Lájer család új otthona

Várpalota - Rövidesen elkezdődhet a Lájer család leégett házának építése a település mellett található Baglyas-szőlőhegyen.

Szabó Péter Dániel

Pálffy Zsolt, a teljes kivitelezést magára vállaló Markert Épületszerviz Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta lapunkat, hogy az építkezés műszaki dokumentációja már elkészült, jelenleg a munkálatok ütemezését készítik elő. Természetesen a felújítás kezdési időpontja függ az időjárástól is, az elmúlt héten tapasztalt extrém hideg ugyanis nem igazán kedvez az építőipari szakmunkáknak.


 
A Napló olvasói és partnerei által felkarolt család egyébként jól van, Szilvia jelenleg a Várpalota belvárosában található albérletben él három gyermekével.

Anyagilag is rendezettebb a helyzetük, hiszen egyrészt az Egy Mosolyért Közalapítvány jóvoltából nem kell bérleti díjat fizetniük a lakásért, másrészt pedig havonta kapják a Naplóhoz beérkezett adományokból összegyűlt összeg részleteit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!