Várpalota

2014.05.12. 12:55

Generációk tánca

Berhida - Gyermekek és nyugdíjasok, népi és modern táncosok egyaránt színpadra léptek a művelődési házban Generációk tánca címmel a közelmúltban megrendezett látványos gálaműsorban.

Szabó Péter Dániel

Immár hagyomány Berhidán, hogy a tánc világnapja környékén minden évben színvonalas programban mutatkoznak be a település táncosai. Nem volt ez másképp idén sem. A Petőfi Művelődési Ház színháztermében a szép számú nézősereget Turcsányi Istvánné, a peremartoni részönkormányzat vezetője köszöntötte, s elevenítette fel a tánc, mint mozgásforma évezredes történetét.

A múltidéző gondolatok után aztán a táncosoké volt a főszerep. Turai György és Homoki Szilvia szólóprodukciója után fellépet a Kid Rock and Roll SE, a Berhida Táncgyüttes, az Őszi Napfény Néptánccsoport, a Berhida Nyugdíjas Klub néptánccsoportja, Enikő és Hanna és a Face to Face, de a Pere-rúzs, valamint a Pearl Dance RSE csapata is nagy tapsot kapott a publikumtól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!