Várpalota

2015.06.13. 07:11

Figyelem! Forgalomkorlátozás Várpalotán a Diadal napja miatt

Várpalota - A 8-as főút belvárosi szakaszát és a vár körüli utcákat is lezárják a Thury György kapitánynak és hős katonáinak emléket állító középkori várjáték miatt.

Szabó Péter Dániel

Ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani június 13-án, szombaton a Diadal napja történelmi rendezvény miatt, tájékoztatott a Várpalotai Rendőrkapitányság.

A 8-as számú főúton közlekedő járművezetőknek néhány perces forgalomkorlátozásra kell számítaniuk 2015. június 13-án 11 óra és 12 óra között Hunyadi Mátyás tér, a Szent István utca, a Szabadság tér, a Kossuth utca és a Gárdonyi Géza utca környékén. Az útvonalat felvonulás miatt teljes szélességében lezárják, a helyszínt rendőrök biztosítják.

A Diadal napja miatt több utcát is lezárnak az autósok elől szombaton Várpalotán. Fotó: Szabó Péter Dániel

Szombat este, 19 óra és 23 óra között a rendezvény csúcspontja, a várostrom, valamint a tűzijáték idejére a Szent István utca, a Táncsics Mihály utca és Újlaky utca közötti szakaszt teljes szélességben lezárja a rendőrség, ugyanis a szervezők mobil színpadokat telepítenek az utakra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!