Várpalota

2009.05.21. 02:28

Ismét motorra ült, és nyert is Dennis

Tapolca - Hat hét leforgása alatt nyolc motorosversenyen vett részt az első osztályos Fazekas Dennis.

Szijártó János

A hosszú tél miatt ugyan nem sok lehetőség volt az edzésekre, de ennek elle-nére Dennis februárban részt vett egy egyhetes osztrák edzőtáborban, ahol az edzéseken időnként meg-megeredt a hó. 

A felkészülés szempontjából viszont fontos volt, és sok új technikát lehetett tanulni a profi edzőktől. Aztán március közepén megkezdődött a szezon és hat hét leforgása alatt nyolc versenyen vett részt Dennis, úgy, hogy közben az iskolát sem hanyagolja el, sőt egészen jól teljesít ott is.

A nyolc verseny között volt olyan, amikor szombaton reggel Óhídon állt rajthoz, majd a végén a dobogó legfelső fokán hallgathatta az eredményhirdetést. Aztán másnap Hódmezővásárhely következett, majd újabb verseny kezdődött 500 kilométer-rel távolabb.

Az viszont önmagáért beszél - és nem véletlen, hogy családja büszke az első osztályos kisfiúra -, hogy nyolc versenyen szerzett két első, egy második, két harmadik, két negyedik és egy ötödik helyezést. Mindenki bízik a jó folytatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!