Veszprém

2013.03.25. 12:28

Veszprémi politikus az LMP országos választmányában

Gerstmár Ferenc veszprémi önkormányzati képviselő az LMP országos választmányának tagja lett.

Balla Emőke

Tisztújító kongresszust tartott a hétvégén a Lehet Más a Politika. Az LMP vezető testülete a jövőben is - kongresszusi felhatalmazással - a tizenhárom tagú országos választmány marad. A testület felépítése azonban változott. Szél Bernadett és Schiffer András társelnöki feladatokat fog ellátni. Az országos választmány tagja lett Gerstmár Ferenc veszprémi önkormányzati képviselő, az LMP Veszprém megyei szervezetének választmányi tagja.

Az országos választmány mandátuma tizennyolc hónapra szól, így ez a csapat három (országgyűlési, európai és önkormányzati) kampányon és választáson is vezeti a pártot.

Az LMP a választmány vezetésével a jövőben is erős antikorrupciós politikát tervez megvalósítani, közben továbbra is célja a munkahelyteremtés. Az LMP olyan pártként határozza meg magát, amelyik csökkenteni akarja az ország függőségét és a munkavállalók kiszolgáltatottságát és olyan politikával készül, amely alkalmas az ország természeti és kulturális erőforrásainak megőrzésére. Az LMP azoknak a választóknak kínál alternatívát és jövőt, akik le akarják váltani az Orbán-rezsimet, de nem kérnek azokból, akik tevékenysége 2010 előtt a mostani helyzetbe juttatta az országot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!