Veszprém

2013.04.22. 15:43

Költözik a kamara

A nyár közepétől új helyen fogadja a vállalkozókat a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Tremmer Tamás

Többek között erről is szó volt a szervezet hétfői éves rendes küldöttgyűlésén. Dr. Markovszky György a küldöttek előtt ismertette az elnökség döntését. A Veszprém Megyei Kormányhivatal azzal kereste meg a kamarát, hogy a Rosos-, illetve a Rohonczy kúriák épületegyütteséből járási hivatali komplexumot kívánnak kialakítani, ezért szeretnék megvásárolni a kamara székházát. Az elnökség csak úgy ment bele az ajánlatba, hogy a szervezet rosszabbul nem jártak.

A kamarai elnök elmondta, az üresen álló egykori Édász székház épületében találtak rá a megoldásra, amely műszaki tartalmában jobb, mint a jelenlegi székházuk, s árban sem került többe, mint amennyit a kúriáért kapnak. A kamara július 15-én költözik át az új helyére, ahol október közepéig elkészül a hiánypótló, 200 fős konferenciatermük is. A küldöttgyűlésen értékelték a szervezet tavalyi tevékenységét, meghatározták az idei tennivalókat. Áttekintették a szervezet gazdasági helyzetet, és a kötelező kamarai regisztrációból rájuk háruló feladatokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!