Veszprém

2014.04.02. 17:05

Új termék a palettán

Veszprém - Új termékkel bővül a Pannon Lapok Társasága ingyenes kiadványainak portfóliója. A Maraton Kft. gondozásában jelenik meg a nyári idegenforgalmi szezon előtt az Infó Balaton elnevezésű programfüzet.

Darcsi István

- 2000-ben jelent meg először az Infó Révfülöp, majd két évvel később Badacsonyban és Zánkán, illetve a környező településeken is eljutott a helyiekhez és az ott nyaralókhoz ez a praktikus füzet - emlékezett a kezdetekre Székely Szabolcs akkori kiadó, aki a PLT-vel kötött társulás következtében az új projekt vezetője lett.

A társulás következtében az eddiginél nagyobb területen, valamint nagyobb példányszámban jelenik meg az Infó Balaton, és nemcsak a nyári, hanem azőszi idény előtt is.

Szabó Miklós (jobbra) és Székely Szabolcs írta alá az Infó Balaton elnevezésű programfüzet közös kiadásáról szóló megállapodást (Fotó: Karl Ákos)

- Jelentős teljesítményt sejtet, hogy 13 éve stabilan áll az adott piacon egy sajtótermék. Az Infó ilyen, és az összefogásunknak köszönhetően még erősebb, tartalmasabb és hatékonyabb információforrás lesz - vélekedik Szabó Miklós, a Pannon Lapok Társasága ügyvezetésének elnöke.

A Balaton-part északi részén fog megjelenni a kiadvány. A helyi lakosok megtalálják majd a postaládájukban, a vendégek pedig hozzájuthatnak a turisták által látogatott legforgalmasabb pontokon. A füzet tartalmazza majd a kulturális és szórakoztató programokat, közérdekű információkat, továbbá a turisztikai egyesületek kínálatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!