Veszprém

2014.05.01. 14:20

Slágerről slágerre

Veszprém - A Kossuth-díjas Kovács Kati május 3-án, szombaton este hat órakor a Hangvillában lép fel, a legnagyobb slágereit énekli.

Gajdos József

Úgy szeretném meghálálni című anyák napi koncertjével szeretné megköszönni a közönségnek azt a sok örömet, szeretetet, amelyet fél évszázad alatt kapott ezen a pályán. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesnőjének a nevéhez a hatvanas évek óta sokezer sikeres koncert, több millió eladott lemez és számtalan sláger fűződik. Kovács Kati a magyar zene utazó nagykövete . Világszerte vitte a magyarok jó hírnevét, járt Észak-Amerikától Ausztráliáig, Európa szinte minden országában, és fellépett hazánk szinte minden településén. Személyiségével mindenkit lenyűgöz, dalait hallgatva pedig egy varázslatos világba repít minket. Nem véletlenül kapott a népszerű énekesnő az idén Kossuth-díjat. Már nem számítottam a kitüntetésre. Amikor tíz éve úgy éreztem, nagyon öreg vagyok, arra gondoltam, abba kellene hagyni a pályát. Milyen kár lett volna! - mondta az énekesnő az mti-nek.

Kovács Kati veszprémi fellépésére a megyekártyás előfizetőink kedvezményes áron vehetnek belépőjegyeket a Napló ajkai, pápai, tapolcai és veszprémi ügyfélszolgálati irodáiban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!