Veszprém

2014.11.19. 16:30

Gyermekszemmel

Veszprém - Havas táj, tél az erdőn, szánkózás, síelés, állatok télen, hóember, hógolyózás. Csak pár hangulatkeltő szó új játékunkhoz, melyben legfiatalabb olvasóink rajztudására vagyunk kíváncsiak A tél gyermekszemmel című rajzpályázatunkon.

Heffler Péter

A Pannon Lapok Társasága új játékra szólítja, ezúttal legfiatalabb olvasóit. A tél gyermekszemmel című rajzpályázat értékes nyereményekért két kategóriában hívja versenyre a legkisebbeket.

Érdemes nevezni tehát, ugyanis a fődíj egy tablet gép, a második helyért egy családi belépő jár a Sobri Jóska Kalandparkba, míg a harmadik legszebb alkotást egy családi korcsolyajeggyel díjazzuk az Intersport jégpályájára.

Ehhez csupán annyi dolguk van gyermek olvasóinknak, hogy egy A4 vagy A3 méretű, kézzel készített művet eljuttatnak szerkesztőségünkbe december 5-éig. Abban, hogy a fiatal művészpalánták milyen technikával készült alkotásokkal neveznek, szabad kezet adunk, így szívesen várunk ceruzával, zsírkrétával rajzolt vagy vízfestékkel festett képeket is ebben a kategóriában. A megkötés csupán az, hogy minden esetben az alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó intézmény osztályának/csoportjának megnevezését és címét, az osztályfőnök/csoportvezető nevét, telefonos elérhetőségét és az intézmény e-mail címét.

Az idősebb korosztályra is gondoltunk: külön elbírálás alá esnek a 10- 15 éves pályázók művei, ha a rajz számítógépen készült. Ebben az esetben e-mailen ([email protected]) várjuk az alkotásokat, mellettük feltüntetve a pályázó nevét, az iskola megnevezését, címét, a szülő vagy tanár nevét, telefonszámát, e-mail címét. A balatonfüredi Herczeg Richárd, a Radnóti Miklós Általános Iskola nyolcadik B osztályos tanulója már beküldte pályázatát.


A 8. osztályos Herczeg Richárd Balatonfüredről küldte be művét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!