Veszprém

2014.12.02. 17:50

Embert próbáló munka

Veszprém - Közel 200 nyugállományú rendőrt köszöntött a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság a minap, a főkapitányság színháztermében.

Kovács Erika

A vendégek áldozatos, embert próbáló munkájáról Anda György rendőr ezredes, rendészeti főkapitány-helyettes, Kővári Zoltán rendőr alezredes, gazdasági főkapitány-helyettes, majd Szilágyi Erzsébet nyugalmazott alezredes, a megyei nyugdíjas klub elnöke beszélt.

Külön köszöntötték 85. születésnapján Varga Tiborné főtörzsőrmestert, Csurgó András alezredest és Iglai Pál főtörzszászlóst, illetőleg a 65. születésnapját ünneplő Mesterházy Andrásnét, Baranyi László alezrest, Bogár József főtörzsőrmestert, valamint 60. születésnapja alkalmából Ortutayné Rózsás Mária alezredest, Fehér János törzszászlóst és Kocsi József főtörzsőrmestert. A Verbunk Veszprém Népi Koncertzenekar és a Winners Versenytánc Egyesület szép műsorral ajándékozta meg a közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!