Veszprém

2017.01.04. 18:15

Az év mentőseés tűzoltója

Veszprém - Az év veszprémi mentősét, rendőrét, tűzoltóját, polgárőrét keresik, a Pro Urbe-díj adományozására is javaslatot vár az önkormányzat.

Balla Emőke

A betegellátás érdekében kifejtett példamutató munkája elismerésére adják át Az év veszprémi mentőse elismerést, melyre január 31-ig lehet szavazni, a mentőállomás vezetőjének címezve.

A város önkormányzata a város közbiztonsága, valamint a város tűz- és vagyonvédelme érdekében kifejtett példamutató munka elismerésére évente egy-egy rendőrt, illetve tűzoltót jutalmaz. Az év veszprémi rendőre és Az év veszprémi tűzoltója díjra bármely veszprémi állandó lakos, gazdálkodószervezet, társadalmi szervezet vagy intézmény szavazhat január 31- ig, a javaslatot a veszprémi rendőrkapitánynak, illetve a Veszprémi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Veszprém Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság parancsnokának kell megküldeni.

Jutalmazzák az év veszp-rémi polgárőrét is, a polgár- őr egyesületek javaslatai alapján.

A városi önkormányzat közgyűlése Veszprém városért - Pro Urbe-érdemérmet adományoz a város életében, a közösség javára kifejtett eredményes tevékenység elismerésére. A Pro Urbe-díjat mindig nemzeti ünnepek alkalmával adják át, a város polgárai február 9-ig tehet-nek javaslatot a polgármesteri kabinetirodán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!