Veszprém

2017.07.06. 16:54

Közéleti Magazin a Veszprém Televízióban

VESZPRÉM Hétfőn ismét Közéleti Magazinnal jelentkezik a Veszprém Televízió. Aktuális témáik a gyerektáborok és a fogyasztóvédelmi ellenőrzések.

Napló

Amíg a szülők dolgoznak, addig a gyerekek ezekben a napokban a nyári táborok örömeit élvezhetik. Azt azonban kevés felnőtt tudja, hogy ezeket a táborokat engedélyeztetni kell. Stúdióbeszélgetésükben arra keresik a válaszokat, milyen módon lehet az engedélyeket megszerezni, miért felel a szervező, a táborvezető. Kitérnek arra is, mit tehet a szülő abban az esetben, ha a gyerekeknek meghirdetett programok elmaradnak, vagy nem olyan minőségben kerülnek lebonyolításra, ahogy a szervezők azt ígérték.

Ha nyár, akkor fogyasztóvédelmi ellenőrzések. Már hagyományosnak mondható, hogy a legmelegebb hónapokban a fogyasztóvédelem szakemberei több társhatósággal közös ellenőrzéseket tartanak. A tévéműsorban az iránt érdeklődnek, mit és milyen módon ellenőriznek majd a revizorok. Még mindig nem köztudott, hogy abban az esetben, ha értékesítünk vagy vásárolunk egy ingatlant, bejelentési kötelezettségünk van a közműszolgáltatók felé. Erről és a védett fogyasztóvá válásról készített kiadványt a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal. A füzeteket Veszprémben is bemutatták.

Ezekkel a témákkal várja a nézőket a képernyők elé hétfőn este, a Híradás után a Veszprém Televízió Közéleti Magazinműsora.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!