Veszprém

2017.07.13. 13:40

Tehetségekből állócsillagok? - a Veszprém TV Közéleti Magazinja

VESZPRÉM - Július 17-én, hétfőn 19.20 perctől Donát Tamás szerkesztő-műsorvezető várja a nézőket a képernyő elé aktuális témákkal a Veszprém TV Közéleti Magazinjában.

Napló információ

Száznyolcvan millió forintból új egészségház épül a megyeszékhelyen, amelyben három felnőtt orvosi rendelőt és két védőnői, tanácsadói praxist alakítanak ki. A beruházás uniós és jelentős városi önrészből valósul meg idén november végéig. A műsorban a megyeszékhely alpolgármestere, Brányi Mária beszél a projekt fontosságáról.

A veszprémi Kovácsné Sarok Éva Az Ötödik napon című regényéből a gulág emlékévben film készült. A produkció a szerző édesapjának életét mutatja be, különös tekintettel a hadifogságban eltöltött időszakra. A műsorban a nézők részleteket láthatnak majd az Apám emléke című filmből, melyet a Balázs Béla-díjas Radó Gyula rendezett.

Az Utcazene Fesztivál mindenkinek élmény
Fotó: Penovác Károly

Ezen az estén a Veszprém Televízió stúdiójának vendége lesz Csepeli Máté koncertszervező is. A tizennyolc éves Veszprémi Utcazene Fesztivál a jövő héten újra megmutatja ezer színű arcát. A szervezővel a programok mellett a rendezvénnyel kapcsolatos más tudnivalókról is beszélget a műsorvezető. Az Utcazene Fesztivál jó lehetőség a fiatal tehetségeknek a bemutatkozásra. Talán ennek az évnek is lesznek olyan felfedezettjei, akik a későbbiekben a magyar könnyűzenei élet kimagasló művészei lehetnek.

A műsorban a nézők színes összefoglalót láthatnak a város prémiumkategóriás programsorozatáról, az idén 14. alkalommal megrendezett VeszprémFestről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!