élelmiszercsomagok

2017.12.19. 20:46

Ajándékot hozott a Menza Mikulás

Tizenöt veszprémi család vehetett át tartós élelmiszereket tartalmazó, közel 50 kilogrammnyi ajándékcsomagot.

Molnár Sándor

A Hungast cégcsoport a Bakony Gaszt Zrt.-n keresztül, elhozta a Városháza Kossuth termébe a Menza Mikulást, aki megajándékozott tizenöt családot. A tartós élelmiszercsomagok átadásával a karácsonyi készülődést szeretnék megkönnyíteni számukra. A családok kiválasztásában a Veszprémi Tankerületi Központ segédkezett.

A cégcsoport fogyasztói révén gyermekek tízezreivel kerül napi kapcsolatba, így fontos számukra az intézményeken kívüli minőségi étkezésük is. Támogatásuk révén az ünnepek alatt, otthoni környezetben is gondtalanul örülhetnek majd a gyermekek.

Némedi Lajos alpolgármester köszöntőjében kitért rá, hogy nem elég csak lélekben készülni az ünnepre, élelmiszerre is szükség van. A városban is nagyon sokan, cégek, civil szervezetek, baráti körök tervezik azt, hogy valamilyen módon segítsenek, adjanak abból, ami nekik van. Köszönte a Hungast cégcsoport azon kezdeményezését, hogy adományukkal családoknak nyújtanak segítséget az ünnepi ételek elkészítéséhez.

Góger Tamás területi vezető elmondta, hogy a mai világban felértékelődik a gyermekvállalás szerepe, főleg, ha egy családban több gyerek is van. Komoly többletterhet jelent ez, de ugyanakkor több örömet, boldogságot és szeretet is. Ehhez szeretnének a maguk módján hozzájárulni az élelmiszercsomagokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!