Veszprém

2014.01.14. 18:50

A sötétség birodalma

Rendszeresen előfordul, hogy nem világítanak a Házgyári út és a Pápai út kereszteződésében található kandeláberek, kereste meg olvasónk a problémával szerkesztőségünket a közelmúltban.

Marton Attila

A világítótestek a körforgalmi csomópont átadása után egy rövid ideig működtek, azóta azonban ritkán égnek a köztéri lámpák, írta levelében olvasónk, aki azt is hozzátette, november elején például az ott található közel húsz oszlop közül csupán négy világított, azok is csak néhány napig.

Nem mindig világítanak a kandeláberek, néha csak egy részük ég (Fotó: Penovác Károly)

Kovács Zoltán, a veszprémi önkormányzat városüzemeltetési irodavezetője elmondta, a csomópont közelében található hálózat üzemeltetése nagyobb részben az E.ON feladata, a rendszer egyes részei azonban a város tulajdonában vannak. Hozzátette, mindkét rendszerben voltak problémák, ezért az önkormányzat javításokat végeztetett a hálózaton tavaly év végén.

Megkeresésünk nyomán a városüzemeltetési iroda munkatársa felvette a kapcsolatot az E.ON szakembereivel. Kovács Zoltán ezután érdeklődésünkre közölte, az áramszolgáltatótól ígéretet kapott az önkormányzat, hogy napokon belül kijavítják a hibákat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!