Veszprém

2017.08.30. 16:55

Vidám családi nap a Kolostorok és kertek völgyében

Jó hangulatú családi napot szerveztek a Kolostorok és kertek rendezvénytéren, ahol a kicsiket különböző játékok, előadások várták.

Balla Emőke

Immár többéves hagyomány, hogy az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ családi nappal búcsúztatja a nyarat: a sikeres, népszerű augusztusi rendezvények - veszprémi vigasságok, zenélő udvar, nemzetközi folklórestek, világjava estek, Gyere a parkba! esték - után vidám programra hívják a családokat. Az elmúlt hétvégén is kreatív és tudást gyarapító szórakozást, játszóházat, kézműves-foglalkozásokat kínáltak a résztvevőknek. A Veszprémi civil ház előadásokat szervezett.

Sokféle játékot kipróbálhattak a gyerekek
Fotó: Balogh Ákos

Jó hangulatot varázsolt az Irigy Hónaljmirigy együttes négytagú formációja; sokan érkeztek a völgybe, hogy a műsorukat láthassák. De volt kung fu iskola bemutató, fellépett az Iszkiri zenekar, a Kings of the weekend zenekar pörgős, ritmusos zenét játszott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!