Veszprém

2015.08.26. 15:00

Családi Nap lesz a Veszprémvölgyben

A Veszprém Városi Művelődési Központ a vasárnapi családi nappal zárja nyári rendezvénysorozatát.

Balla Emőke

Június végén családi nappal kezdődött és augusztus 30-án családi nappal ér véget a Városi Művelődési Központ (VMK) nyári programja. A rendezvények között voltak világjava estek, veszprémi vigasságok, zenélő udvarok, folklórestek. A Gyere a parkba! című nyárbúcsúztató esték csütörtökön kezdődnek a VMK előtti szabadtéri színpadon és a Táborállás parkban. Csütörtökön és szombaton öt órakor, pénteken fél öttól táncegyüttesek, fúvószenekarok, daloskörök lépnek fel, a gyerekeket játszóház, bűvész és lufibohóc várja.

A 100 Folk Celsius együttes is fellép a vasárnapi családi napon
Fotó: Archív

A családi nap vasárnap délután két órakor furfangos csudavilággal, játékos tudománnyal kezdődik a Veszprémvölgyben. A kicsik kipróbálhatnak csuda eszközöket, ügyességfejlesztő szerkezeteket, ördögi lakatokat, népi játékokat, egykerekű biciklin zsonglőrködhetnek, buzogányt dobhatnak. Délután fél háromkor fellép az Acro Dance Akrobatikus Rock and Roll SE, négy órakor pedig a legendás együttes, a 100 Folk Celsius. A csapat dalain generációk nőttek fel, vidám hangulatú előadásaikon a felnőttek is jól szórakoznak. Az új dalok mellett ezúttal is felcsendülnek a régi slágerek, a Paff, a bűvös sárkány, a Miki Manó, a Pom-Pom és a nagy ho-ho-ho horgász. A gyulafirátóti rapper, Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster fél hatkor lép színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!