Veszprém

2013.06.23. 17:57

Csatárról miért nem szállítják el a lomot?

Mit tehet az, aki a Csatárról szeretné elvitetni szemetét a házhoz menő lomtalanítás keretében, miért nem járnak ki oda a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ Zrt.) járművei elszállítani azt? - kérdezte olvasónk, Somos Péter.

Halmos György

A tavasztól őszig Csatáron élő férfi el akarta szállíttatni szemetét, ezért felhívta az óriásplakáton szereplő telefonszámot, de a diszpécser azt közölte vele, hogy Csatár nem tartozik a körzetükbe, oda konténert kell rendelni. A férfi szerint mielőbb meg kellene oldani a területen is a rendszeres szemétszállítást, mint ahogy ki kellene építeni az infrastruktúrát, például a csatornákat.

- Ma már kétszáz körüli állandó lakosa lehet a területnek, akik a veszprémi vízbázis felett élnek, ezért kellene Csatár helyzetével foglalkozni. A VKSZ Zrt. városgazdálkodási igazgatója érdeklődésünkre elmondta, Csatár nincs benne a rendszerben, így onnan nem gyűjtik a lomot. Horváth Zoltán hozzátette, hogy élő problémáról van szó, azon a területen ugyanis kezd kialakulni egy kisebb városrész, amit előbb vagy utóbb be kell kapcsolni az infrastruktúrába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!