Veszprém

2015.02.16. 07:12

Eperjes Károly: Nincs lehetetlen

Veszprém - Február 28-án olyanoknak lehet szebbé és teljesebbé tenni az életüket, akik nagyon is rászorulnak.

Heffler Péter

Eperjes Károly a Vadkacsa című darab szünetében beszélt a Veszprémi Motoros Egyesület által rendezendő február 28-i aukcióról, melyen egy Pannónia T5 típusú motorkerékpárt bocsátanak árverésre. A nagyszabású rendezvényen egyébként nem csak a muzeális értékű jármű lesz központi szerepben, hanem remek produkciókat is megtekinthet az, aki ellátogat rá. Így a Kid Rock and Roll táncegyüttes és a Pannon Várszínház előadása mellett a magyar motorkerékpár-építés történetét bemutató film is látható lesz. A motor, illetve a jegyek árából befolyt bevételt az egyesület a Fenyveserdő Ápoló-Otthon Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének ajánlja fel.

Steffek József, a Napló megyei hirdetési vezetője, Izbéki Gábor, a Veszprémi Motoros egyesület elnöke és Eperjes Károly színész (Fotó: Balogh Ákos)

Eperjes Károly a rendezvény egyfajta virtuális védnökeként hangsúlyozta, olyan nincs, hogy nem lehet. Tehát a jótékonysággal igenis lehetséges, hogy az otthon lakói teljesebb életet éljenek, és ne maradjanak ki semmiből. A jegyeket a Napló ügyfélszolgálatán megyekártyával ráadásul kedvezményesen vásárolhatják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!