Veszprém

2012.03.22. 08:59

Felkészítik a dolgozókat

Veszprém - A Közép-dunántúli Régió szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szakembereinek szakmai támogató hálózat és kompetenciafejlesztő európai uniós projektje megvalósításának utolsó negyedébe érkezett.

Varga Domokos Péter

Ezt szerdán sajtótájékoztatón jelentették be. A program 2010. szeptember 1-jén indult, 2012. augusztus 31-én zárul. 105 millió forintból, teljesen uniós támogatással három megyében (Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém). Az Érted, Veled Egyesületnek, illetve a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központnak az volt a célja, hogy a hátrányos helyzetűekkel dolgozókat támogassa, fejlesztő programokba vonja be - mondta el Bognár-Nickl Gabriellea, a projekt vezetője.

Ez a program több irányból támogatja a végeken dolgozó szociális szakembereket, konkrét szakmai segítséget nyújtva - tette hozzá az elhangzottakhoz Vincze Erika projektvezető, az Érted, Veled Egyesület elnöke.

A projekt egyik lábát, a szakmai személyiségfejlesztést a Székesfehérvári Kistérségi Szociális Alapszolgáltatási Központ valósítja meg nagy sikerrel - közölte Tisztl Henrik, a projekt szakmai koordinátora.
A sajtótájékoztatót követő regionális konferencián a terület elismert szakemberei tartottak előadásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!