Veszprém

2015.02.12. 16:11

Zenés kalandozás Shakespearetől ByeAlexig

Veszprém - Valentin napkor a legszebb emberi érzésre, a szerelem, a szeretet napjára emlékezünk, fontos, hogy ilyenkor megálljuk és felidézzük ezeket a nemes érzelmeket.

Kutasi Zsófia

Ezekkel a gondolatokkal köszöntötte S. dr. Perémi Ágota, a Laczkó Dezső Múzeum igazgatója az érdeklődőket a múzeum Hogyan mondjam el .? című Valentin napi zenés-irodalmi estjén. Hozzátette, a házasság hete szintén erre az időszakra esik, amely országos rendezvénysorozat, a család értékeire valamint házasság fontosságára hívja fel a figyelmet.


A zenés műsoron Szeles József és Dominek Anna, a Veszprémi Petőfi Színház művészei adtak elő szerelmi témájú műveket  
Fotó: Balogh Ákos

A szerelem világában tett zenés, irodalmi utazáson Dominek Anna és Szeles József, a Veszprémi Petőfi Színház művészei adtak elő műveket korszakokon, stílusokon átívelően Shakespeare-től Varró Dánielig – Edit Piaftól ByeAlexig a szerelem témájában. A program felvezetőjeként dr. Pilipkó Erzsébet irodalmi muzeológus tartott előadást Szent Bálint legendájáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!