Veszprém

2014.08.11. 17:45

I. Veszprémi varázslat Örömünnep a teljesség jegyében (képekkel)

Veszprém - Nyolcvan programmal zajlott az I. Veszprémi varázslat Örömünnep a teljesség jegyében nevű rendezvény a hétvégén a Kolostorok és kertek területen.

Kutasi Zsófia

Hagyományteremtő céllal jött létre a rendezvény, amelyre vártuk azokat is, akik érdeklődőként szeretnének megismerkedni a különböző programokkal vagy a veszprémi segítőkkel, terapeutákkal – mondta Kálazi Ági szervező, a rendezvény háziasszonya. Szombat délelőtti köszöntőjében kiemelte, a rendezvény nem kizárólag ezoterikus eseményeket, előadókat vonultat fel. – A programok segítik a megértést, az elfogadást, és azt, hogy nyitott, örömteli állapotban szemlélődjünk – mondta.

Az érdeklődőket hat kialakított tér fogadta; a vásár, a segítő, a mozgás, a gyerekek, a művész, valamint az előadás terei. A másfél nap alatt összesen nyolcvan program valósult meg részben pályázati támogatásból, részben százötven segítő felajánlásából és önkéntes munkájából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!