Veszprém

2015.01.28. 15:01

Jótékonysági akció

A Veszprémi Motoros Egyesület egy Pannónia T5 típusú motorkerékpárt bocsát árverésre február 28-án.

Heffler Péter

Arról már korábban írtunk, hogy a Veszprémi Motoros Egyesület restaurált, majd egy február 28-i árverés útján értékesíteni kíván egy Pannónia T5 típusú motorkerékpárt. Az egyesület a bevétel teljes összegét felajánlja a Fenyveserdő Ápoló-Otthon Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének.

Az esemény részleteiről az egyesület, az ápoló otthon és az Útkereső Alapítvány a Gyermekekért minapi közös rendezvényén esett szó a Hangvillában.

Pannónia T5, egy ilyen motorkerékpárt bocsátanak árverésre

- A befolyt összeg az alapítványhoz kerül, ők pedig a gyermekeknek különféle speciális eszközöket vásárolnak majd belőle - kezdte Izbéki Gábor a Veszprémi Motoros Egyesület elnöke, majd ismertette a szintén a Hangvillában tartandó rendezvény programját.

- A köszöntők után a fogyatékos gyerekek adnak egy rövid zenés, táncos műsort, majd a Kid Rock and Roll táncegyüttes műsorát követően a Pannon Várszínház tagjai vidám, zenés előadását láthatják. A motorkerékpár építéséről, magyar gyártásáról is lesz egy előadás az árverés előtt. A jegyeket, mellyel az alapítványt támogatják az érdeklődők hamarosan elkezdik árusítani (a Napló ügyfélszolgálatán lehet megvásárolni). A jegyekkel támogatják a rendezvény sikeres lebonyolítását és a gyerekeket is. A jegyek vásárlói között egy értékes családi sétarepülést fogunk kisorsolni, míg aki a licitáláson vesz részt, egy muzeális értékű motorkerékpárhoz juthat hozzá - tette még hozzá Izbéki Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!