Veszprém

2011.10.20. 17:17

Kábelek miatt csúszik a forgalmi rendváltozás

Veszprém - A korábbi hírekkel szemben ellenére november másodikára módosul a belváros forgalmi rendjének drasztikus változtatása - tudtuk meg Schmidt Istvántól, a polgármesteri hivatal városfejlesztési irodájának vezetőjétől.

Szausev Xénia

A hivatal szakembere elmondta, a napokban a kivitelező két olyan elektromos kábelt talált, amiről a szolgáltató sem tudott, így csúszik a megyeszékhely jelentős közlekedési beruházása, és a csütörtökre tervezett forgalomelterelés is.

Ahogy arról lapunk beszámolt, a munkaterület biztosítása érdekében a Jutasi út, illetve a Budapest utca forgalmát a hotellal szembeni parkoló területére terelik, továbbá a Jutasi útról az Ady Endre utca és az Ádám Iván utca irányába nem lehet majd hajtani. Az Ady Endre utca felől a Budapest utcára csak jobbra, illetve a Jutasi útra kizárólag egyenesen lehet autóval ráhajtani. Az Ádám Iván utca, Bezerédi utca, Kabay János utca forgalmi iránya nem változik. A forgalmi változás várhatóan év végéig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!