Veszprém

2015.02.22. 19:35

Kész Zoltán és az igazság győzött ma este Veszprémben és környékén

Az Együtt – a Korszakváltók Pártja sajtóközleményt adott ki a veszprémi időközi választással kapcsolatban.

Az Együtt gratulál Kész Zoltánnak, Veszprém és környéke újonnan megválasztott, független országgyűlési képviselőjének. Büszkék vagyunk arra, hogy aktívan támogathattuk képviselőjelöltségét és kampányát, aktivistáinkkal és szimpatizánsainkkal kivettük a részünket Kész Zoltán kampányából.

Az elmúlt hetek megmutatták, hogy a kampány ismét a legrosszabbat hozta ki a Fideszből és az általuk irányított, adófizetői pénzből fenntartott médiából. A hazug vádak és a köztelevízió aktív ellenkampánya ellenére ma győzött az igazság.

Kész Zoltán mai győzelme visszaadja sokak reményét, hogy Magyarországon lehet politikát építeni az egyenes beszédre és a becsületes politizálásra. Mert szemben a Fidesz által sugalltakkal, a politika nem a fizetett aktivisták háborújáról, a közpénzen és lopott pénzen terjesztett becstelenségekről és a választók ipari méretű megtévesztéséről szól, hanem arról, hogy hogyan lehet nyugalomban, gyarapodásban és békében élni.

Az Együtt felszólítja a Fideszt és az őket segítő államgépezetet: semmilyen jogi trükközéssel ne tegyenek kísérletet a választói akarat megváltoztatására, elvitatására. Az elkövetkező napokban a győzelemnek nyilván sok gazdája lesz, de ez a mai nap valójában Kész Zoltán valamint a Veszprémben és környékén élő választók győzelme, a kétharmad megtörése révén példát mutattak minden kormányváltásban reménykedő választónak.

Budapest, 2015. február 22.

Szigetvári Viktor

az Együtt – a Korszakváltók Pártja elnöke

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!