piros csoport

2017.10.27. 17:22

Küzdelmes mérkőzés vár a veszprémi kosarasokra

A hatodik helyen álló, ám hazai pályán eddig veretlen Tehetséges Fiatalok Budapest együtteséhez látogat a bajnoki címre törő Hoya Pannon Egyetem Veszprém alakulata a kosárlabda NB I/B piros csoportjában.

B. Virág Rita

Az első fordulóban elszenvedett kellemetlen fiaskót követően fokozatosan magára talált a Hoya Pannon Egyetem Veszprém együttese és öt találkozó óta veretlen. A hatodik győzelmet idegenben, a TF Budapest gárdájánál szeretné begyűjteni a bakonyi csapat.

- Ellenfelünk agresszív és gyors kosárlabdát játszik, ami valljuk be, igen eredményes is, hiszen a TF jelenleg 4-2-es mutatóval áll a tabella hatodik helyén – mutatott rá Mérész Csaba, a szombati ellenfél erősségeire.

Ráadásul a TF hazai pályán eddig veretlen, a Hódmezővásárhelyt 84:69-re, a Vasast 68:53-ra győzte le.

- Mi nem foglalkozunk a statisztikákkal, leginkább magunkkal törődünk. Úgy vélem, ha felvállaljuk az ütközéseket, és a saját játékunkat erőltetjük, akkor nem lehet gond – szögezte a Hoya szakvezetője.

Örömteli, hogy végre mindenki harcra kész. Felépült a sérüléséből Simon László és Helmeczi András lába is meggyógyult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában