Veszprém

2014.03.17. 15:02

Látványos sportgála

Veszprém – Harmadik alkalommal rendezték meg hétfőn a Veszprémi Báthory István Általános Iskola és Köznevelési Típusú Sportiskolában azt a gálát, amelynek keretében a sportosztályaik bemutatkoztak.

Király Ferenc

A tanintézmény tornatermében Barták Péterné igazgató köszöntötte a fellépésre váró fiatalokat és szüleiket, majd Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere nyitotta meg az ünnepséget. A protokolláris részt követően a sportiskolai osztályok megmutatták magukat az egybegyűlteknek. A látványos, zenés és időnként a humort sem nélkülöző produkcióikat a felkészítő testnevelőikkel sokat gyakorolták, így a megjelentek képet kaptak, hogy egy év alatt mennyit fejlődtek.Az iskolában a testnevelés tagozat mindig jól és eredményesen működött. A 2008/2009-es tanévtől köznevelési típusú sportiskola lettek, elindulhattak az új, felmenő rendszerű programjukkal. – Olyan gyermekeket nevelnénk fel, akik jól sportolnak, ám a tanulásban és az életben is megállják a helyüket – mondta Barták Péterné.

A látványos produkciókat sokat gyakorolták a diákok, akik rengeteget fejlődtek tavaly óta (Fotó: Nagy Lajos)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!