Veszprém

2013.08.30. 17:53

Maradt a vezetés a kamaránál

Tisztújító küldöttgyűlését tartotta a Veszprém megyei Vadászkamara, az elnök és az alelnökön továbbra is bizalmat kaptak.

Tremmer Tamás

A ciklus lejártát követően tisztújításra készült az Országos Magyar Vadászkamara Veszprém Megyei Területi Szervezete. Ennek keretében a hivatásos-, valamint a sportvadász osztály augusztus közepén Pápán tartotta meg osztályülését. Ezeken az alelnökök átfogó tájékoztatást adtak a vadászkamara tevékenységéről, egyben megválasztották a küldötteket.

A tisztújító küldöttgyűlésre pénteken Veszprémben került sor, ahol döntöttek a Veszprém megyei Vadászkamara tisztségviselőiről. Ismét teljes bizalmat szavaztak Pap Gyula korábbi elnöknek. Maradt a két alelnök is, dr. Szekrényes Tamás (hivatásos vadászok), és dr. Lukács Attila (sportvadászok). Emellett szavaztak a kamara bizottsági elnökeiről is, valamint döntöttek az országos küldöttek személyéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!