Felújítás

2017.09.08. 18:00

Megújult a Vetési tornacsarnoka

Az aranyéremért és a feljutásért száll harcba az idén a Hoya Pannon Egyetem Veszprém NB I/B-s kosaras alakulata.

B. Virág Rita

i9

Sajtótájékoztatót tartott a Hoya Pannon Egyetem Veszprém együttese, ahol Naményi Miklós, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője elmondta, 17 millió forintból, 30 százalékos önkormányzati támogatással felújították az otthonukként szolgáló Vetési gimnázium padlózatát. A későbbiekben két mobil lelátót is kialakítanak, így 900 nézőt tudnak majd vendégül látni.

Bácskai László, a névadó támogató cégvezetője kifejtette, töretlenül hisznek abban, hogy a veszprémi kosarasok megszerzik a hőn áhított bajnoki címet és kivívják az első osztályú szereplést. Amennyiben ez sikerül, úgy ők is emelnék a tétet.

Mérész Csaba, a gárda szakvezetője arról beszélt, szeretné, ha a védekezés ugyanolyan stabil lenne, mint tavaly. Támadásban viszont azt várja, hogy gyorsuljon a játékuk. Tisztában vannak vele, hogy a bajnokság átszervezése miatt többet kell majd utazniuk és a riválisokat látva, sehol sem mehetnek biztosra, viszont hasonló helyzetben van az összes ellenfél, aki Veszprémbe látogat.

Kertész Zsolt vette át az utánpótlás szakmai vezetését. A Székesfehérvárról érkezett szakember nyomatékosította, minden korosztályban tudnak majd csapatot indítani, valahol kettőt is, valamint a női vonalon is megkezdődik a munka. A stábhoz több új tréner is érkezett.

A sajtótájékoztató végén Baumgartner Lajos önkormányzati képviselő, aki a kosárra dobást is kipróbálta, ünnepélyesen is átvette a felújított a tornatermet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!