Veszprém

2015.02.22. 18:18

Navracsics Tibor: A veszprémiek bölcsen szoktak dönteni

Navracsics Tibor uniós biztos nem sokkal a szavazóurnák zárása előtt, este fél hétkor szavazott a Bárczi Gusztáv Általános Iskolában, a 31-es szavazókörben.

Balla Emőke

Újságírói kérdésre úgy fogalmazott: a veszprémiek általában bölcsen szoktak dönteni, abban bízik, hogy most is bölcsen döntenek.

-  Ez a térség az elmúlt öt évben nagyon szép fejlődési ívet tudott magáénak. Számos fejlesztés valósult meg, a 8-as főút fejújításától, bővítésétől kezdve az onkológiai centrum építésének kezdésén keresztül, a belváros rehabilitáció, a Kolostorok és kertek építése. Sok olyan fejlesztési terv valósult meg, indult meg, amelyeket be kell fejezni vagy be kell lakni. Abban bízom, hogy a következő időszakban ez fog megtörténni: további fejlesztések kezdődnek és olyan képviselőt választ Veszprém és környéke, aki ezt segíti.

Navracsics Tibor este fél 7-kor érkezett meg a szavazásra (Fotó: Penovác Károly)

A kétharmad sorsáról Navracsics Tibor uniós biztos elmondta, van olyan budapesti politikus, aki számára ez nagyon fontos, Veszprémben azonban nem.

- Veszprémben az a kérdés, hogy olyan képviselőt válasszanak maguknak, aki ha kell, ott alszik a miniszter dolgozószobájának küszöbén, de kitapossa a fejlesztéseket a térségnek és ez független attól, hogy van-e kétharmad vagy sem. Itt egy jó, hatékonyan dolgozó és a választópolgárok előtt már bizonyított képviselőt kell választani.

Elmondta, hogy a kormány tagjaként is igyekezett úgy viselkedni, hogy az ne kerüljön ellentétbe a képviselői magatartásával.

- Talán ennek is köszönhető, hogy ebben a kampányban az én örökségemet senki sem támadta, sőt mindenki igyekezett ahhoz közelíteni – mondta. Arra a kérdésre, hogy milyen érzés ezt az örökséget továbbadni, Navracsics Tibor úgy válaszolt: szívfájdító.

A veszprémi időközi választásról itt olvashatnak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!