Veszprém

2015.02.22. 11:31

Némedi Lajos optimista, de nem elbizakodott

Némedi Lajos, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje tizenegy órakor szavazott a Táncsics szakközépiskolában, a 29-es szavazókörben. Ő is újságírók, fotósok, operatőrök, kereszttüzében adta le voksát.

Balla Emőke

Elmondta, hogy az elmúlt hónapokban munkatársaival, segítőivel együtt több ezer emberhez jutott el. Sokan biztatták, bátorították őt, megosztották vele problémáikat, hogy miben várnak segítséget, támogatást. Örül neki, büszke rá, hogy ebben a munkában részt vehetett, nagyon hasznos volt a számára. Megtiszteltetés számára, hogy jelölt lehetett. Mint minden jelölt, ő is izgatottan várja az eredményt.

Némedi Lajos, Fidesz-jelölt a Táncsics iskolában szavazott (Fotó: Penovác Károly)

Némedi Lajos úgy fogalmazott: optimista, de nem elbizakodott. Köszöni mindenkinek, aki megtiszteli őt a szavazatával. A közvélemény-kutatást érintő újságírói kérdésre közölte: egy szocialista politikussal egy dologban egyetért, nem közvélemény-kutatást kell nyerni, hanem választást, ő nem foglalkozik közvélemény-kutatással. Este hét óráig szavaznak a választópolgárok, ők majd eldöntik, ki legyen az a jelölt, aki képviseli őket a parlamentben.

 

A választásról részletesen itt olvashat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!