Veszprém

2014.08.11. 17:45

Elszállították a Stadion utcai szemétdombot (frissítve)

Többhetes hulladék, dühös lakók, felelős sehol. A Stadion utcában már jó ideje borzolja már az ott élők kedélyét egy kisebb szemétdomb.

Heffler Péter

Az egyik olvasónktól kapott levélből tudtuk meg, hogy a Zrínyi Miklós utca és a Botev utca sarkán, a lakóövezet kellős közepén már jó ideje növekszik egy látszólag lomtalanításból származó kisebb szemétdomb. A bútorokból, különféle kacatokból álló szeméthalom hetek óta gyarapszik, és lassan már a járdát is ellepi, a körülötte terjengő bűzről nem is beszélve. Még a lakók sem tudják pontosan, hogyan került oda.

Gazdátlan hulladék a megyeszékhelyen. Meddig marad? (Fotó: Heffler Péter)

– Szerintem egy lakásból nem tudtak volna ennyit kipakolni – mondta Kozma Sándor. – Biztosan állíthatom, nem ebből a házból származik, valakinek csak itt „esett ki” a kezéből. Valahogy éjjel rakhatták le, mert egyik reggel lettem figyelmes a kisebb szemétdombra, ennek pedig már vagy két hete – mondta a dühös lakó.

A lom elszállítása a Városüzemeltetési Iroda feladatkörébe tartozik, azonban az elvitel idejéről, illetve a szemetelő esetleges felelősségre vonhatóságáról még nem kaptunk pontos tájékoztatást.

Frissítés A szemétdombot időközben elszállították

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!