Veszprém

2015.10.13. 16:59

Párok a zongoránál

Veszprém - Két házaspár összefogásából született meg a Magyar Zongorás Négyes, amely csatlakozott az adománygyűjtéshez a veszprémi hangversenyzongoráért.

Napló-információ

Hegedűs Endre és Katalin, valamint Várnagy Andrea és Farkas Zsolt hangversenyein nem csak a nyolckezes darabok, hanem a zeneirodalom négykezes és két zongorára írott művei is megszólalnak.

Farkas Zsolt és Várnagy Andrea is fellép a zongoraesten
Fotó: Archív

A zene iránti elkötelezettségük jeleként csatlakoztak a veszprémi adománygyűjtéshez és vállalták a fellépést október 24-én, szombaton 19 órakor a Hangvillában meghirdetett jótékonysági hangversenyen, tiszteletdíjukat felajánlották a veszprémi hangversenyzongora javára. Műsoron lesznek Beethoven, Mendelssohn, Liszt, Saint-Saëns és Gounod művek. A hangversenyhez kapcsolódva 18 órakor a Zongorafal ünnepélyes átadása lesz a hangversenyzongora javára adományozók névsora felkerül a Hangvilla falára. Képzőművészeti kiállítás nyílik. A művek megvásárolhatók a hangversenyzongora javára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!