Veszprém

2014.03.13. 15:10

Sajtónapi ünneplés

Veszprém - Tremmer Tamás újságíró kapta a Napló szerkesztőség Nívódíját. Az elismerést a lap sajtónapi ünnepségén adta át Barták Péter főszerkesztő.

Fröhlich András

A Napló hagyományosan a sajtónap alkalmából adja át a szerkesztőség Nívódíját, melyről titkos szavazással döntenek a kollégák. Idén Tremmer Tamás gazdasági újságíró vehette át az elismerést és fogadhatta a munkatársak gratulációját.

 

Barták Péter főszerkesztő köszöntőjében méltatta a díjazottat. Kitért a lap olvasottági adataira, mely a négy megyében napilapokat kiadó lapcsoportban az egyik legmagasabb. Hasonlóan kiváló a lap internetes változata, a veol.hu látogatottsága is.

Mint fogalmazott, a Pannon Lapok Társasága felkészült arra a változásra, mely az olvasók információszerzési szokásait jellemzik. Az on-line hírportál, valamint a nyomtatott újság megjelenését idéző digitális lap erre a változásra ad választ és a visszaigazolások azt mutatják, a fogadtatás jó.

)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!