Veszprém

2013.04.17. 10:33

Tűzoltók a Veszprém Arénában

Tűz ütött ki a Veszprém Aréna szellőző gépházában, ám a helyszínre érkező ajkai, pétfürdői és veszprémi tűzoltók hamar úrrá lettek a helyzeten.

Szabó Péter Dániel

Legalábbis a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat megyei ellenőrző gyakorlatán, amelyet Németh Tamás tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató utasítására tartottak a napokban a város határában található sport- és rendezvénycsarnokban. A feltételezés szerint a szellőző gépházában tűz keletkezett, amelyet az automatikus tűzjelző berendezés meghibásodása miatt későn észleltek, s a helyzetet az is tovább súlyosbította, hogy a helyszínen egy fő tartózkodási helyéről semmit sem tudtak.

A gyakorlatot négy gépjárműfecskendővel, egy vízszállítóval és egy magasból mentő szerrel a veszprémi, a pétfürdői és az ajkai tűzoltó egységek hajtották végre, de a helyszínen volt a megyei tűzoltósági főfelügyelő és az ellenőrzési szolgálat is. A tűzoltók teljesítményét megfelelőre értékelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!