Veszprém

2015.04.16. 10:46

Új gépekkel, önállóan végzik a fűnyírást

Veszprém – Négy új fűnyíró traktort és fűkaszákat vásárolt a VKSZ Zrt, amely ettől az évtől alvállalkozók nélkül végzi el a fűnyírást a városban, jelentette be Temesvári Balázs, a társaság vezérigazgatója.

Marton Attila

A meglévő gépállomány mellé négy új, nagy teljesítményű, jobb üzembiztonságú fűnyíró traktort és fűkaszákat vásároltak, így hosszú idő után először csak saját erőforrásaikra támaszkodva, alvállalkozók bevonása nélkül fogják végezni a feladatot, amely rugalmasabb, összehangoltabb munkaszervezést tesz lehetővé, és gondosabb, egységes minőségű végeredményhez vezet, mondta Temesvári Balázs. Hozzátette, a járművek a fűnyírás mellett a síkosságmentesítésben és a parkgondozásban is használhatók.

A változás a kertészeti csapat bővítését is magával hozta, új kollégákat vettek fel, akik nyáron a parkgondozást segítik és füvet nyírnak, télen a síkosságmentesítést végzik. A szolgáltató honlapjára új tájékoztató modul is készül, ahol a látogatók napra és utcákra lebontva tájékozódhatnak majd a munkavégzések üteméről. A városban összesen csaknem kétmillió négyzetméter zöldfelületet kell gondozniuk, a gépekre fordított összeg várhatóan három év alatt térül meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!