Veszprém

2015.12.08. 19:47

Visszatapsolt vezető

Veszprém - Visszatapsolták Töreki Sándor dandártábornok, megyei rendőr-főkapitányt zárszava után a keddi, ünnepi állománygyűlésen.

Kovács Erika

Töreki Sándor 25 éve tartó munkáját a minap Papp Károly országos rendőrfőkapitány külön elismerte, jutalmazta Budapesten, az Országos Rendőr-főkapitányságnál. Megyénk rendőrfőkapitánya kedden megjegyezte: megérdemelten tapsolták vissza a jelenlévők a 30 éves Magyar Honvédség Légierő Zenekar kitűnő műsorát. Mint mondta, rendőri vezetőnek hasonlóban ebben a teremben még nem volt része. Nem sokáig kel-lett várnia, őt is visszatapsolták zárszava után. Beszédében nagyra értékelte a megye rendőrségének, vezetőiknek munkáját, amit - ahogy mondta - „szakmaiság, rend, fegyelem jellemez”.

Nagyra tartják, elismerik a rendőrségnél, akik jól, régóta náluk dolgoznak. A keddi ünnepi állománygyűlésen is jutalmat kaptak Fotó: Penovác Károly

- A teljes személyi állomány büszke lehet teljesítményére - mondta. Utalt valamennyi terület eredményeire, rávilágított az új szolgálati törvényre, mellyel a rendőrség a korábbinál nagyobb megbecsülésben részesül. E téren nagy teher hárult a humán szolgálatra, mely a beosztásokat, fokozatokat áttekintette. Méltatta az ellenőrző szolgálatot, a gazdasági igazgatóságot, a rendészeti, bűnügyi munkát, a közterületek biztonságát, a pályázatokat, amikkel megvalósul a veszprémi, a tapolcai épületük felújítása.

Elismerte a csapatszolgálati századot, mely a migrációs, emberpróbáló helyzetben - távol a megyétől - jelesre vizsgázott, közben a helyben maradt kollégáikra még több feladat hárult. Kiemelte, az egyéni sikerek mögött a család, a hozzátartozók állnak, az ünnepeken közöttük érdemes töltekezni, mert szerinte a rohanó világban ez az érték, ami biztos. Zárszava után elismeréseket adott át, mások mellett Pogány Péter ezredesnek, bűnügyi főkapitány-helyettesnek, aki 25 éve lépett a rendőri pályára. Ezredessé léptette elő Regdon László balatonfüredi rendőrkapitányt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!