rockzenében sem lesz hiány

2018.05.09. 20:00

Alsóörsi motorostalálkozó: megkezdődik a nyári nagyüzem

A várhatóan tízezer motoros, a koncertlátogatók, a vendégek, a nagy forgalom rendkívül kedvezően érinti a térség idegenforgalmát, gazdaságát.

Kovács Erika

Buza Sándor rádiós műsorvezető, Dobai Attila fesztiváligazgató és Czeglédy Ákos polgármester. A motoros találkozóval kezdődik meg a nyári nagyüzem a térségben Fotó: Kovács Erika / Napló

A lakosság is nagyon várja a találkozót, amellyel megkezdődik a nyári nagyüzem – utalt a 19. Harley-Davidson Open Road Fest előnyeire Czeglédy Ákos, Paloznak polgármestere a budapesti sajtótájékoztatón szerdán.

Buza Sándor rádiós műsorvezető, Dobai Attila fesztiváligazgató és Czeglédy Ákos polgármester. A motorostalálkozóval kezdődik meg a nyári nagyüzem a térségben Fotó: Kovács Erika / Napló

– Életre kel Alsóörsön a köztéri motoros szobor, amelyre a Pelso kempingben rendezett találkozó alkalmával fafaragók egy fiatal párt ültetnek – mondta Dobai Attila fesztiváligazgató, aki kiemelte, ezúttal is központban áll a biztonság, ezért az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága idén is külön sátrat állít fel.

Buza Sándor rádiós műsorvezető a kitűnő hangulatra utalt, és ahogy mondta, Magyarország első legnagyobb rendezvényén rockzenében, sztárokban, különféle showbemutatókban, látványos programokban idén sem lesz hiány, az újdonságok között láthatóak lesznek kaszkadőr lovasok, és bemutatót tartanak hazai és külföldi erősember-versenyzők. Utóbbiakhoz a nézők is csatlakozhatnak, aki bírja szuflával, erővel, akár egy kamiont is elhúzhat.

A szombati felvonuláson bárki megtekintheti a motorcsodákat meg a csillogó krómokat, a konvojban mások mellett a paloznaki polgármester is végigdübörög a Balaton mentén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!