Az Elnökasszony

2017.12.25. 10:40

Erzsi karácsonyi turnéja Veszprémben állomásozott! – videó

Erzsébet Fenevadova személyesen nem lehetett velünk, de Gergelyt, a szolgálóját így is rengetegen várták.

Horváth Virág, videó: Elekes Gergő

Nincs olyan ember, – nem kéne lennie – aki ne ismerné Erzsit. Aki mégsem tudná, hogy ki ő, Erzsi a legokosabb, leggyönyörűbb királylány széles a nagyvilágon.

Veszprémben szerdán találkozhattunk Homonnay Gergellyel, Erzsi szolgálójával, aki a most megjelent Az Elnökasszony című könyvet dedikálta az itteni rajongóknak. Gergely nemcsak kiváló szolga, de Erzsi krónikása is, a közösségi médiában ő tolmácsolja Erzsi gondolatait, és Erzsi könyvét is ő vetette papírra. „2010. karácsonya előtt választottam ki Gergelyt emberemnek, és ezzel indult el a karrierem. Mára Magyarország legbefolyásosabb macskája, bestsellerek bundás múzsája, igazi véleményvezér-macska vált belőlem.” – írja nemrég útjára indult honlapján Erzsi.

Aki épp nem dedikáltatott, csodálhatta a Cica Kávézó lakóit Fotó: Horváth Virág

Erzsébet ugyan nem volt jelen, hiszen, ahogyan azt ő is közölte: “Mi macskák nem szeretünk utazgatni, a tömeget sem szeretjük, tehát aki arra gondolt, hogy majd a macskaböriben elszállítanak Szegedre, Kecskemétre, Veszprémbe, Debrecenbe és Szolnokra, hogy ott a rajongók szétszedjenek, és megpuszilgassanak, és csak azért jött volna el, hogy szétszedjen és megpuszilgasson, az maradjon nyugodtan otthon, az okostelefonján varázsolja elő az egyik fotómat, és puszilgassa bátran a kijelzőt” – nyilatkozta Erzsike, majd megerősítette, hogy lélekben azért ott lesz minden dedikáláson. “Szellemi vezetőként nem tehetem meg, hogy ne küldjek a fülszőröm nanorezgéseivel kristályenergiát a Híveimre. Lélekben ott leszek veletek, be fogom ragyogni az eseményeket”

A KultúrMacska Kávézóban tartott dedikálásra két időpontot kellett meghirdetni, hogy mindenki megkaphassa a mancsnyomot a frissen vett könyvébe. A veszprémi rajongók pedig mind a két időpontot kihasználták, így teljes teltházzal fél héttől egészen este kilencig tartott a rendezvény. A helyszín a legjobb választásnak bizonyult, az olvasók között cirkáló vagy pihenő cicák különlegessé tették a dedikálást. Külön hálával tartozunk a helynek, amiért elérték, hogy Gergely egy ilyen korai időpontban meglátogasson minket, hiszen a dedikáló körutat csak később tervezte elkezdeni.

Jutott idő a beszélgetésre is Fotó: Németh Csaba

Hosszú sorokban álltak az emberek, hogy sorra kerülhessenek, mégis jutott idő egy kis beszélgetésre, közös fotózkodásra. Minden egyes résztvevő nagy mosollyal várt türelmesen a sorára. Többek között ezt is tanulhatjuk Erzsitől és Gergelytől. Egymás tiszteletét, a türelmet, és a gondoskodást. Olvashatjuk a könyveiket úgy, mint humoros történetet, de inkább olvassuk útmutatóként. Legyünk nyitottak miközben kézbe vesszük, hogy hasonlóan tájékozottak és bölcsek lehessünk, mint Erzsi és Gergely.

Veszprém visszavár benneteket!

Puszi, Virág és Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!