Friss információk a cikkben

2018.01.04. 21:16

Halálos baleset Csótnál: Huszonnyolc éves fiatal az áldozat

Fának csapódott egy személygépkocsi a Csót és Nagygyimót közötti úton csütörtökön este.

Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A járműben egyedül utazó sofőr nem élte túl az ütközést, a helyszínen elhunyt. A pápai hivatásos tűzoltók a helyszínelés befejezése után tudják megkezdeni a műszaki mentést. Az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták a hatóságok.

Frissítve: 

A helyszíni szemle adatai szerint egy férfi közlekedett Opel típusú személygépkocsijával 2018. január 4-én 20 óra 30 perckor Csót irányából Nagygyimót irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette

uralmát járműve felett, és az útról lesodródva a menetirány szerinti bal oldalon egy fának ütközött, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: rendőrség

A sajtós kiemelte, a járművet vezető 28 éves férfi nem használta a biztonsági övet, ezért kiesett a gépkocsiból, és a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy az autóra három nyári és egy téli gumiabroncsot szereltek. -A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a megváltozott téli időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek! Minden esetben csak jól felkészített, biztonságos, megfelelő műszaki állapotú járművel induljanak útnak! – hangsúlyozta Aradi Virág.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!