186 tő cannabis

2018.01.26. 14:00

Hétvégi házban csaptak le a kenesei kábítószer-termesztőre

A balatonalmádi rendőrök elfogták azt a pomázi férfit, aki Balatonkenesén egy hétvégi házban kábítószert termesztett.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nyomozói Balatonkenesén, egy hétvégi háznál intézkedtek S. József pomázi lakossal szemben 2018. január 25-én délelőtt – adja hírül a police.hu.

A nyomozók a 44 éves S. József ingatlanában tartott helyszíni szemle során 186 tő kifejlett kábítószergyanús növényt és palántát, továbbá ezek termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A házban tartózkodott még a 47 éves M.-né P. Tímea és a 18 éves M. Georgina is. A növények az előzetes szakértői vélemény alapján cannabis növények.

A három személyt a előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

S. Józsefet a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A két nő szabadlábon védekezik.

Fotók: rendőrség

A gyanúsítottak pomázi lakásán is tartottak házkutatást, ahol lefoglaltak egy cannabistermesztéssel foglalkozó külföldi szaklapot, ezen kívül inhalálókészüléket a hozzá tartozó eszközökkel, illetve kis mennyiségű növényi anyagmaradványt és egy növényőrlőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!