ha baj van, jönnek

2018.06.15. 20:00

Ajándék a mentőállomásnak: fontos a feltöltődés két vonulás között

Egy ultra HD-televíziót, mikrohullámú sütőt és egy korszerű kávéfőző gépet kapott ajándékba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Veszprémi Mentőállomása Ovádi Péter országgyűlési képviselő közbenjárására a Euronics műszaki áruháztól.

Kovács Erika

- Amikor országgyűlési képviselőnek megválasztottak, nagyon fontosnak tartottam, hogy a közös munka miatt ellátogassak minden olyan szervhez is, amely itt, Veszprém megyében működik, ilyen a rendőrség, a katonaság, katasztrófavédelem és a mentőszolgálat – hangsúlyozta köszöntőjében Ovádi Péter országgyűlési képviselő a pénteki ünnepélyes átadáson, a veszprémi állomáson.

Meszlényi Norbert mentőállomás-vezető átveszi az ajándékokat Fazekas Zsolttól, a Euronics áruház tulajdonosától Fotó: Penovác Károly / Napló

Mint mondta, az OMSZ közép-dunántúli regionális igazgatójával történt találkozásakor felmerült, hogy a nemrég megújult pihenőszobát tovább lehetne korszerűsíteni. – A felajánlásokban nagy segítségemre volt Fazekas Zsolt, a Euronics áruház tulajdonosa, ügyvezetője, aki nem először segít ott, ahol kell – fogalmazott az országgyűlési képviselő, aki köszönetét fejezte ki a mentőszolgálatnak az emberfeletti munkáért, illetve azért, hogy ők is garantálják a megyeszékhely nyugalmát, biztonságát. Elismeréssel szólt arról, hogy egy lokálpatrióta veszprémi nagyvállalat szívén viseli Veszprém sorsát.

Vörös Péter, az OMSZ Közép-dunántúli Regionális Mentőszervezetének igazgatója üdvözölte, hogy az országgyűlési képviselő és a cégvezető fontosnak tartja a mentőszolgálat munkáját. – Nagyon jól jön a támogató kéz, a bajtársak pihenését nagyban segítik a kapott eszközök, fogalmazott.

- Abban bízunk, hogy a mentőszolgálat munkatársai minél többet nézhetik a tévét, mert akkor nincs riasztás. Tudjuk, ha baj van, jönnek, ami megnyugtató – jegyezte meg Fazekas Zsolt, az áruház tulajdonosa, ügyvezetője.

Meszlényi Norbert, a mentőállomás vezetője kérdésünkre elmondta, nem mindegy, milyen körülmények között töltik el a két mentés közti időt. A feltöltődés, a körülmények legalább annyira fontosak, mint az, hogy jó mentőautóval vonuljanak ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!