tisztelet a mentőknek

2017.11.27. 11:30

Benzinkútnál mentették meg egy férfi életét

Két példaértékű eset is történt az elmúlt napokban, amelyek kapcsán csakis a legnagyobb tisztelettel beszélhetünk megyénk mentőseiről.

Sövényházi János

Az első esetben egy benzinkútnál lett rosszul egy férfi, akinek felesége a következő levelet írta a mentőszolgálatnak:

„Férjem rosszul lett a benzinkútnál. A járőröző rendőrök értesítették a mentőszolgálatot. A nagyon hamar kiérkező mentőegység személyzete igazi hivatástudattal végzett életmentő tevékenysége révén sikerült férjemet újraéleszteni, hosszas küzdelem után állapotát stabilizálni és kórházba szállítani. Örömmel tudatom önökkel, hogy férjem állapota napról napra javul.

Családom nevében ezúton is hálás szívvel köszönjük a Veszprémi Mentőállomás személyzetének áldozatos munkáját. Kérjük, szíveskedjék köszönetünket, elismerésünket tolmácsolni a mentőegységnek, az életmentésben részt vevő valamennyi további érintettnek.

Kívánunk további sok sikert, erőt, kitartást áldozatos életmentő hivatásukhoz.

Tisztelettel:

Cs. K. E.”

A másik történet arról szól, hogyan talált a mentők segítségével új barátra egy beteg kisfiú.

„Kis betegünk szülei ezzel a képpel szeretnék megköszönni a zirci bajtársak segítségét. Levente a napokban a zirci esetkocsi segítségére szorult. A hangulatot és a gyermek szorongását javítandó egy plüssfigurát kapott a bajtársaktól, ami a kórházba is mellette volt. Levente már otthon lábadozik, gyors gyógyulásában az ellátóktól kapott új barátja, Micimackó is sokat segített.

Mielőbbi felépülést kívánunk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!